top of page

søkt MK?

Komt inn på MK?

litt info!

Det er lettere å jobbe med en god datamaskin

Vi på MK ser at de som velger den tynneste, letteste og stiligste datamaskinene velger vekk og glemmer viktige ting som RAM, CPU og harddiskplass. Det krever en god data til å kjøre de ulike programmene i Adobe pakken. Det er vanskelig å gå ut med en spesifikk anbefaling på data, da det er mange faktorer som spiller inn. Med det sagt, anbefaler vi ikke en Macbook Air. Velg en data som takler litt mer enn bare enkel bruk på nett osv. Om du/dere har spørsmål om kjøp av data, ta kontakt med oss for råd/tips. 

ADOBE CC og Office 365

I løpet av de første skoleukene får du installert hele Adobe CC pakken med Photoshop, Illustrator, Premiere osv på egen data. De første ukene frem til høstferien går med på grunnleggende programvareopplæring, så du trenger ingen forkunnskap i disse programmene. 

Dere får også valget om å installere Microsoft Office 365 gratis. 

VI HAR ALT UTSTYRET DU TRENGER

På MK har vi utstyret du trenger for skolearbeidet. Vi har et utlånssystem og du kan låne utstyret vår med deg hjem for å jobbe og øve deg. Du må først gå gjennom grunnleggende kurs i behandling av utstyr og bli sertifisert for å kunne låne.

 

Når det gjelder kamerasystem, så har vi valgt CANON. Om du ønsker eget kamera, anbefaler vi derfor Canon, slik at det passer med vår undervisning og våre objektiver (linser). 

FAG PÅ VG1

På VG1 medier og kommunikasjon har du følgende fag på en uke: 
Medieuttrykk (5 timer)

Mediesamfunnet (5 timer)

Naturfag (5 timer)

Matte (5 timer)

Norsk (4 timer)

Engelsk (5 timer)

Språk (3 timer)

Gym (2 timer)

https://www.udir.no/kl06/MEMOK1----

Det er en fordel om du oppretter en Google Konto (noe du sikkert allerede har?).
 

Med en Google konto har du (blant annet) tilgang til: 
Google Drive

Google Docs

Youtube

Google Calender

bottom of page