top of page

Hold deg oppdatert!

Stikkord

No tags yet.

Vi starter på "nytt"!

Som du kanskje har fått med deg, flytter den (nye) studieforberedende linjen Medier og kommunikasjon fra Åkrehamn vgs til Kopervik vgs fra høsten av.

Vi er aktive på Instagram, følg oss vel!

MK har vært synonymt med Åkrehamn vgs siden 2001 og fra neste skoleår starter vi altså på nytt i nyoppussede lokaler i Kopervik! Vi lærere og elever er spente og klare for å starte opp på ny skole. I flytteprosessen har vi blitt møtt med positive og engasjerte kollegaer, så dette lover godt for skoleåret 17/18 og fremover.

Når vi så starter opp på nytt, med nye elever, nye lærerkollegaer, nye klasserom og nytt multistudio, så vil vi også pusse opp våre nettsider og MK-blogg. Fra før har vi brukt www.hashtagmk.com som vår kanal på nett, nå flytter vi til ny nettside og ny blogg.

Vår nye nettside:

og vår nye blogg,

nettsiden kommer vi til å publisere elevarbeid, info om MK for fremtidige elever, og informasjon om events/happenings som skjer på MK og Kopervik vgs. Det vil også være en portal for våre eksisterende elever, hvor de kan logge seg inn med passord for å se oversikt over vårt utstyr, booke multistudio i en felleskalender, samt diverse annet av nytte.

Bloggen vil oppdateres mer regelmessig, så abonner gjerne med din e-mail så vil du få oppdateringer i innboksen din. På bloggen kan du som foresatt, fremtidig, eksisterende og tidligere MK-elev følge med av hva elevene våre jobber med av ulike spennende prosjekter gjennom skoleåret.

Håper du vil følge oss fremover! Vi liker og holde oss oppdatert på sosiale medier og vi er selvsagt til stede på Instagram og facebook også:

Siste blogginnlegg

bottom of page